Grădina botanică din Londra este una dintre cele mai importante grădini botanice din lume și găzduiește peste 8.000 de specii.

Grădina are sere, o grădină de stânci, un arboretum și multe alte atracții. De asemenea, are o colecție extinsă de plante care provin din diferite părți ale lumii. Grădina a câștigat premii pentru utilizarea sa în cercetarea horticulturii.

Grădina a fost fondată în 1841 și a fost deschisă publicului din 1846. Situl este delimitat aproximativ de Alexandra Road (la vest), West Kensington (la nord), Lots Road (la sud) și Wormwood Scrubs ( spre est).

Grădina este un muzeu al plantelor vii, care conține peste 8.000 de tipuri diferite de plante și habitatele acestora, pentru a arăta modul în care plantele cresc și interacționează unele cu altele în medii diverse.

Biodiversitate:

Grădina Botanică din Londra se angajează să prezinte biodiversitatea din întreaga lume. Diferite părți ale grădinii au fost proiectate pentru a reprezenta diferite regiuni, care pot fi găsite pe cinci continente. Plantele din aceste zone sunt capabile să înflorească în habitatele lor naturale, fiind în același timp protejate de speciile invazive.

Grădina Botanică din Londra este una dintre cele mai vechi grădini botanice din lume. A fost înființată în 1841 de Sir Joseph Hooker și John Smith, în urma unei idei a fondatorului grădinii, William Robinson.

Priviți florile superbe

London Botanical Garden este o organizație non-profit care operează în Londra, Anglia. Este singura grădină botanică din Londra.

Grădina Botanică din Londra este una dintre cele mai frumoase grădini din lume. Afișează peste 8.000 de tipuri diferite de plante din întreaga lume și are o colecție diversă de copaci și arbuști.

Grădina găzduiește și o serie de festivaluri pe tot parcursul anului

Grădina Botanică din Londra a fost un loc frumos pentru ca oamenii din întreaga lume să viziteze și să se bucure de frumusețea naturii.

Grădina Botanică din Londra a fost înființată în 1881. Este o grădină publică din sud-estul Londrei, Anglia, situată în districtul regal Kensington și Chelsea. Conține una dintre cele mai mari și mai diverse colecții de plante din lume, cu peste 26.000 de specii diferite. Grădina este o organizație de caritate educațională non-profit care este deschisă 365 de zile pe an.

Grădina se întinde pe puțin sub 40 de acri și are patru colecții majore: grădini cultivate, arboretum și copaci de colecție, grădină de pădure, margini de ierburi.

În această secțiune, vom explora frumusețea Grădinii Botanice din Londra.

Grădina Botanică din Londra este o grădină din estul Londrei. Grădinile sunt situate în centrul Square Mile, lângă Tower Hill și aproape de stația de metrou Aldgate. Grădinile sunt acolo din 1759 și sunt deschise publicului de peste 250 de ani.

Această grădină este una dintre cele mai populare atracții din Londra și există o varietate de flori diferite care plantează aici. Au o mulțime de plante diferite din întreaga lume. Un lucru interesant despre această grădină este că ei lucrează adesea cu alte grupuri pentru a conserva plantele și pentru a se asigura că nu sunt puse în pericol în habitatul lor natural.