Grădina Botanică

După trei ani, Grădina Botanică din San Francisco a fost deschisă vizitatorilor și deschisă publicului în mai 1940. Astăzi, San Francisco se află sub administrare oficial Golden Gate Park, în afara grădinii, dar societatea, acum cunoscut sub numele de Strybing Arboretum Societate, încă mai influențează grijă și colectarea de specimene.
Această istorie poate fi urmărită înapoi la 1955, când Helen Crocker Russell a comandat societatea Grădinii Botanice din San Francisco, fosta societate Arboretum Strybing, cu o bibliotecă, o librărie horticolă, magazine lunare de plante și numeroase proiecte de educație comunitară. Un design japonez numit Moon View Garden a fost integrat în secțiune. Drept urmare, grădina este acum cea mai mare de acest gen de pe coasta de Vest.
Una dintre cele mai unice și frumoase grădini din lume, situată pe acri 11 adiacente centrului comunitar Seatac de Nord. Howe Garden este una dintre cele mai populare grădini din Cheekwood și este bogată în semnificație istorică. Ca susținător de lungă durată al Clubului de grădină din Nashville, grădina este un tribut viu adus Doamnei Cora Howe și arată vizitatorilor dragostea ei pentru flori sălbatice și grădini.
După moartea doamnei Howe, moștenitorii ei au dat grădina lui Cheekwood în întregime, care a stabilit grădina ca prima grădină donată pe proprietate. Grădina Burr Terrace a fost instalată în 1972. Este o reminiscență a grădinii Padova din Italia, care datează din 1542 și este considerată cea mai veche grădină botanică conservată din lume. Acesta cuprinde grădina pe trei nivele cu plantații anuale colorate, paturi armilare și o fântână.
Oaspeții trebuie să respecte politicile de disociere socială ale SCDHEC, CDC și Clemson University. Traseul Grădinii Botanice din Carolina de Sud (SCBG) este o expoziție în aer liber deschisă publicului. Vizitatorii pot afla mai multe despre starea noastră de grădină ploaie de artă, care este un element cheie al renovării pentru 2012.
Grădina ar dori să mulțumească personalului nostru militar activ din SUA, familiilor lor, rezerviștilor și foștilor prizonieri de război pentru anii de serviciu cu parcare gratuită. Școlile elementare și secundare din Illinois vor primi parcare gratuită în zilele lucrătoare, cu excepția zilelor de miercuri. Parcarea gratuită nu este valabilă pentru biletele de seară de weekend sau pentru nopțile cu evenimente cu mai mult de 1.000 de Jack-o-lanterne pe far.
În 2004, Centrul de vizitatori Leon Levy a fost deschis la intrarea principală a Grădinii Botanice. Când SCBG își atinge capacitatea, porțile se vor închide și nu vor mai fi disponibile locuri. Parcarea este disponibilă la parcarea Caboose situată în stânga porții de intrare și la parcările din spatele Muzeului de Geologie Bob Campbell și a Centrului de vizitatori Fran Hanson.
Sharp Building, 2012 intrarea Bedford Gate la Grădina Botanică. Grădina Botanică din New York este un reper istoric național vizitat de milioane de oameni în fiecare an. Plantele exotice, florile și știința botanicii nu sunt nimic nou.
Având în vedere creșterea urbanizării populației lumii, grădinile botanice au fost recunoscute ca o resursă culturală importantă în țările industrializate. Grădinile botanice oferă locuitorilor orașului o parte din mediul natural la care nu mai au acces și oferă o evadare mentală din presiunile populației, sugerând noi interese și hobby-uri în lumea naturală. Un obiectiv contemporan important al Grădinii Botanice este conservarea unei colecții extinse de plante marcate de denumiri științifice comune și regiuni de origine.
O grădină botanică (numită și o grădină botanică) este o colecție de plante vii care ilustrează relațiile dintre grupurile de plante. În timpurile moderne, majoritatea grădinilor botanice sunt preocupate de expunerea plantelor ornamentale în cel mai bun mod posibil pentru a sublinia relațiile naturale. Arată grădini, care se concentrează pe plante lemnoase, arbuști și arbori, se numesc arboretums.
O numim grădină botanică, deoarece este numele tradițional pentru o grădină în care vizitatorii cunosc multe plante în multe locuri. Grădina Botanică din Toledo este o experiență senzorială accesibilă, cu obiective turistice, sunete, gusturi și texturi. Ca muzeu al plantelor, grădina oferă vizitatorilor posibilitatea de a împărtăși, descoperi, bucura și cultiva frumusețea.
Grădina Botanică din New York (NYBG) este o grădină botanică din Bronx Park Din Bronx, New York City. Înființată în 1891, grădina ocupă 100 de hectare și găzduiește un peisaj cu peste un milion de plante vii, Conservatorul Enid A. Haupt, o seră cu mai multe habitate și Biblioteca Luesther T. Mertz, care găzduiește una dintre cele mai mari colecții de texte botanice din lume. Grădina găzduiește, de asemenea, expoziții publice despre istoria sa.
Grădina Botanică din New York a fost declarată Reper istoric național în 1967. Până în 2016, peste un milion de oameni au vizitat grădina și NYBG. La NYBG a publicat Grădină Journal (ISSN 0016-4585) din 1977 și jurnalul științific Brittonia din 1990 până în 1931.
Fluturi tropicali din întreaga lume pot fi văzuți în Pavilionul Cox Butterfly and Orchid din octombrie până în mai. Campanula, cunoscută și sub numele de bluebells, este un grup mare de plante perene erbacee din Marea Mediterană, Africa și Asia. Grădina Japoneză Blevins ( Shomu en) – această grădină a fost creată de David Harris Engel.