Grădina Botanică din Londra a fost prima grădină botanică din Imperiul Britanic. Este situat în centrul orașului Kew, în vestul Londrei. Grădina este una dintre multele din Grădinile Botanice Regale, Kew, care include și Tyntesfield, Wakehurst Place și Bushy Park.

Grădina se întinde pe o suprafață de 120 de acri și are peste 13.000 de tipuri diferite de plante din toată lumea. Asociația Grădinarilor Kew a fost fondată de John Cator în 1793 pentru a cultiva plante noi pentru această grădină.

Grădina Botanică din Londra este situată în sud-estul Londrei, Regatul Unit. Este un loc frumos care oferă vizitatorilor să exploreze lumea plantelor și florilor. Grădina are flori frumoase din toată lumea.

Grădina Botanică din Londra are o suprafață de 22 de hectare (54 de acri). Există în jur de 500 de specii de plante și aproximativ 10.000 de tipuri de exemplare. Grădina are multe colecții diferite – colecție aridă, colecție de cactus, nuferi etc.

Grădina Botanică din Londra este o instituție care a fost deschisă în 1831 pentru a oferi un loc pentru studiul plantelor și cultivarea acestora.

Grădina Botanică din Londra are peste 8.000 de specii de plante și acoperă 45 de acri de pământ. Există diferite secțiuni în grădină care se ocupă de anumite plante. Arboretul are una dintre cele mai bune colecții de specii de arbori din Europa.

Grădina Botanică din Londra este un loc frumos de vizitat. Are peste 10.000 de plante din toată lumea, care sunt bine expuse și conservate.

Grădina este foarte populară în rândul vizitatorilor, care vin aici pentru a se bucura de diferitele flori. Principala atracție a acestui loc este colecția sa de plante exotice. Există multe specii care nu sunt văzute în alte locuri din lume, cum ar fi orhideele și cactusii

Grădina botanică din Londra este o grădină botanică din districtul regal Kensington și Chelsea, în sud-vestul Londrei. Este una dintre cele mai mari grădini urbane din Regatul Unit și una dintre cele mai diverse grădini botanice din Europa.

A fost fondată de Dr. Thomas Whately, profesor la University College London, care a intenționat să fie o pepinieră pentru plante din întreaga lume. În 1842 a cumpărat o bucată de teren pe Chelsea Embankment, apoi o zonă nedezvoltată pe malul de nord al râului Tamisa. În 1843, el a scos semințe de flori sălbatice din diferite părți ale Europei și le-a plantat pentru a crea o grădină naturală. Până în 1847, semințele din America de Sud erau introduse pentru a crea o colecție subtropicală care a fost inaugurată până în 1850 cu comori din India.

Grădina Botanică din Londra este o grădină imensă cu peste 2.000 de specii de plante. Este împărțit în diferite secțiuni pentru a afișa flori din întreaga lume.

Grădina Botanică din Londra este un loc grozav pentru a explora și a lua o pauză din viața aglomerată a orașului.