Grădina Botanică Din Londra

Grădina Botanică Regală din Kew lucrează cu localnici, guvern și industrie pentru a restabili pădurile hiperdry din sudul Peru. Kew Gardens acoperă 326 de hectare de grădini frumos amenajate și oferă o perspectivă fascinantă asupra naturii prin colecția sa enormă de plante și artă botanică.
Kew Gardens este o grădină botanică din Wakehurst, Sussex, administrată de Royal Botanical Gardens din Kew, o instituție majoră de cercetare și educație botanică care angajează peste personalul 1100 și un organism public non-departamental finanțat de Departamentul pentru mediu, alimente și Afaceri Rurale. Grădina este situată în sud-vestul Londrei și găzduiește cea mai mare și mai diversă colecție botanică și micologică din lume. Astăzi găzduiește cea mai mare și mai diversă colecție de plante și ciuperci vii din Marea Britanie.
Grădinile Botanice Regale din Kew, Palatul Kew și cabana reginei Charlotte, care au fost moștenite de Regina Elisabeta a II-a și sunt întreținute de grădini în scopuri de conservare și Palatul Regal istoric Kew. Grădinile fac parte dintr-o rezervație naturală desemnată de cartierul londonez Richmond de pe Tamisa. Kew Gardens datează de la începutul anului 1759 [5], când poate fi urmărită înapoi la grădinile exotice din Kew Park, fondat de Henry, Lord Capell de Tewkesbury. Se compune din 132 de hectare de grădini, sere botanice, patru clădiri de gradul II și 36 de clădiri de gradul II situate într-un peisaj istoric semnificativ.
Implementarea planului de management este coordonată de Royal Botanic Gardens din Kew. La momentul înscrierii, Comitetul Patrimoniului Mondial a încurajat toate părțile de stat, inclusiv personalul grădinilor, arhitecții peisagiști și alți specialiști calificați în istorie, Istoria Artei și conservarea arhitecturală generală, să se coordoneze îndeaproape cu situl. Planul de gestionare a fost revizuit cu un plan de peisaj specific.
Un arhitect peisagist cu experiență în tratarea peisajelor istorice a fost însărcinat să consilieze. Multe dintre cele mai frumoase grădini din Londra găzduiesc palate regale magnifice cu secole de istorie. Vizitați una dintre cele mai bune grădini din Londra, grădina fizică Chelsea sau grădinile înfloritoare Kew de la Palatul Buckingham.
Vedeți miile de plante și flori din Kew Gardens și bucurați-vă de o plimbare liniștită prin cel mai liniștit loc din Londra. Londra este plină de grădini frumoase, de la magnificele parcuri regale până la spațiile verzi mai mici întreținute de voluntari. Nu uitați să rămâneți în siguranță, să vă comportați responsabil și să urmați cele mai recente orientări guvernamentale din Londra.
Londra este capitala Angliei, plină de Istorie și lucruri minunate de văzut și de făcut. Kewas în cartierul londonez Richmond pe Tamisa, la sud-vest de capitala. Intrați în tropice în cele trei sere ale lui Kewa în lunile de iarnă și explorați florile de cireș în primăvară.
Kew Gardens are propria forță de poliție, Kew Constabulary, care a fost activă din 1847. Kew Gardens și Grădina Botanică Regală (Grădina Botanică Kew) sunt ambele în Kew. Grădinile sunt situate în Stationazone 3 din Districtul și rigla verde închis este de aproximativ 30 minute de centrul Londrei și o plimbare de cinci minute de grădini.
Kew a fost cumpărat în 1731 de Frederick Louis, Prinț de Wales și Augusta Dowag, Prințesă de Wales din familia Capel, iar în 1759 a fost înființată o grădină cu plante exotice. A devenit faimos sub conducerea lui Sir Joseph Banks din 1772 până în 1819, a cărui colecție a crescut pentru a include exemplare din întreaga lume. Heather Angel Kew Gardens, Richmond pe Tamisa din Londra, a fost declarat Patrimoniu Mondial în 2003.
Palatul Kew, reședința de vară a regelui George al III-lea al Marii Britanii, este o clădire Regală intimă, cu o grădină uimitoare. Cabana reginei Charlotte se află la celălalt capăt al grădinii, ascunsă într-o pădure bluebell veche de 300 de ani, așteptând să fie explorată de vizitatorii îndrăzneți. Cunoscută și sub numele de Grădina Botanică Regală, este considerată cea mai importantă colecție de plante vii din lume.