Grădina Botanică Din Berlin

Grădina Botanică din Berlin este cea mai importantă grădină din lume, cu o colecție de peste 20.000 de specii de plante și flori pe un site care atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Cu arboretum și sere tropicale, grădina oferă 43 de hectare pentru drumeții și explorare. În timpul iernii puteți face drumeții de-a lungul traseelor sezoniere și puteți vedea plante din Africa, Australia, Asia de Est, tropice și Marea Mediterană.
Punctul culminant arhitectural al Grădinii Botanice este Gross Tropenhau, cel mai mare conservator tropical și una dintre cele mai mari și mai importante sere din lume. Clădirea, proiectată de arhitectul Alfred Koerner și construită între 1905 și 1907, a suferit o renovare extinsă la sfârșitul mileniului și a fost redeschisă pentru public în 2009. Este important de menționat că Grădina Botanică permite câinilor și altor câini de asistență înregistrați.
De asemenea, cunoscut ca parte a pavilionului mare de grădină este casa tropicală mare. Una dintre bijuteriile Grădinii Botanice este Sera Victoria de 100 de ani. Viktoriahaus este situat în fața casei și în imediata vecinătate a celorlalte sere și a fost renovat în anii 1980 sub conducerea arhitectului Engelbert Kremser.
Crăciunul în grădina din Berlin este inspirat de populara petrecere de Crăciun de la Kew, care are loc în fiecare an la Royal Botanic Gardens din Londra. De la mijlocul lunii noiembrie până în prima săptămână a lunii ianuarie, serele victoriene impunătoare ale Grădinii Botanice arată diferit.
Grădina Botanică și Muzeul Botanic Berlin sunt situate în Lichterfelde, un cartier din Steglitz-Zehlendorf. Grădina Botanică Berlin-Steglitz este una dintre cele mai mari și mai bogate grădini botanice din lume. Grădina a fost proiectată între 1897 și 1910 de arhitectul Alfred Koerner sub conducerea directorului Grădinii Adolf Engler.
Grădina Botanică din Berlin-Dahlem acoperă o suprafață de 126 de hectare și este una dintre cele mai mari și mai importante grădini din lume. În Berlin-Dahlem, Grădina Botanică se întinde pe 50 de hectare și găzduiește peste 20.000 de plante. Grădina Botanică Berlin Dahlem are o suprafață de 43 de hectare și are peste 20.000 de specii de plante, una dintre cele mai mari și mai bogate grădini botanice din lume.
Grădina Botanică Berlin-Dahlem din Lichterfelde din sud-vestul Berlinului are mai multe sere mari înconjurate de căi șerpuitoare. Grădina Botanică și Muzeul Botanic Berlin au fost construite între 1897 și 1910 sub conducerea arhitectului Adolf Engler pentru a prezenta plante exotice care s-au întors din coloniile germane. A fost fondată parțial pentru că a fost localizată în Dahlem, ceea ce se reflectă și în numele său.
Grădina Botanică și Muzeul Botanic Berlin Dahlem sera Grădinii Botanice și a Muzeului Berlin Dahlem. Muzeul a fost distrus și reconstruit în timpul celui de-al doilea război mondial. Grădinile Botanice din Berlin, care pot privi înapoi peste trei sute de ani de istorie, au fenomene care datează din secolul al XVII-lea, când făceau parte din livezile regale care se aflau în grădinile de agrement ale palatului orașului.
Ne amintim de Borges care și-a imaginat un paradis sub forma unei biblioteci în Grădina Botanică și o sărbătoare a sărăciei Pământului. Grădina Botanică există, așa cum se spune în omologul său verbal, iar axa sa este biblioteca literaturii botanice universale. Grădina are, de asemenea, un muzeu cu modele botanice și este singurul de acest gen din Europa Centrală.
Colecția bibliotecii cuprinde mai mult de 200.000 de volume despre plante în toate limbile scrise. În mormintele faraonilor egipteni se găsesc plante, care sunt conținute în bunurile grave. Grădina Botanică prezintă numeroase concerte și piețe pe tot parcursul anului, precum și concerte de vară, noaptea Botanică din Berlin și piața perenă, unde orhideele se află în vârful scării de popularitate a vizitatorilor.
Excursii ghidate sunt oferite în multe zile ale anului și oferă posibilitatea de a cunoaște Grădina Botanică și varietatea magnifică de plante. Pentru clasele școlare, un bilet de o zi la grădină și Muzeul Botanic costă un euro pe student.
În plus, școala Botanică oferă tururi ghidate pentru clasele școlare pe teme precum Botanica, mediul și durabilitatea. Pentru clasele școlare care vizitează Muzeul Botanic, admiterea este de 50 de cenți pe student. Supraveghetorii din clasele școlare nu trebuie să plătească taxa de admitere, care este valabilă pentru maximum doi adulți.
Muzeul Botanic din Königs – Luise-Straße 6-8 este singurul muzeu de acest gen din Europa Centrală. Grădina Botanică este situată nu numai în inima orașului, ci și în cartierul Steglitz din Berlin. Orașul oferă multe oportunități de relaxare și relaxare în împrejurimile verzi și cântecele dulci ale vieții sălbatice.
Grădina de 43 de hectare cu peste 20.000 de specii de plante astăzi este una dintre cele mai mari și mai importante de acest gen din lume. Grădina Botanică și Muzeul iubitorilor de natură adăpostesc peste 2.000 de specii de plante diferite din întreaga lume, amenajate într-un peisaj natural care duce vizitatorii în pădurile Insulelor Baleare sau în Munții Japoniei. Muzeul prezintă plante rare greu de observat, modele fosile și habitate miniatură.
Primele sugestii pentru mutarea într-o grădină botanică au venit în 1888, când cineva, confruntat cu nevoia de a extinde plantațiile, a înființat un arboretum. În 1889, Adolf Engler, primul director al Grădinii Botanice moderne din Berlin, a început să creeze o grădină Mondială. Astăzi, vă puteți bucura de realizările sale remarcabile: o varietate bogată de plante, de la plante erbacee și medicinale până la trandafiri, plante acvatice și mlaștini, un Boretum Aar cu copaci americani, o grădină Italiană, o impresionantă seră tropicală Art Nouveau și multe altele.
Instalațiile trebuiau, de asemenea, încălzite, ceea ce era necesar pentru încălzirea nopților vara. Acest lucru a avut un impact nefavorabil asupra împrejurimilor, care devenise un oraș în curs de dezvoltare Berlin și Schoneberg, iar poluarea aerului din dezafectare a afectat plantele.
Grădina Botanică a fost conectată la rețeaua de termoficare a centralei de termoficare Steglitz la 13 septembrie 1967. Astăzi, aceasta este cea mai importantă sursă de căldură pentru grădină. Având în vedere cerințele ridicate privind cultivarea, în grădină a fost instalat și un sistem de încălzire independent de energie cu trei cazane de apă caldă și un cazan.