Flori In Gradina Botanica

NYBG a primit primul Titanarum de la Sumatra în 1932. A fost prima floare titan în emisfera vestică, iar conservatorul a fost mobbed de vizitatori, reporteri și fotografi. Președintele districtului Bronx a comemorat floarea declarând Amorphophallus titanum floarea oficială a Bronxului.
În Grădina Botanică din SUA, trei plante sunt cultivate din trei semințe achiziționate separat. Prima, Amorphophallus titan, care a început de înflorire în 2020 (flux video live de USBG aderare 2012-0297), a fost achiziționată de grădină de semințe pe 9 ianuarie 2012, datorită unei donații de la ameliorator de plante Gary Meltzer din Hawaii. Părinții spermei au venit de la Muzeul public Milwaukee și părinții polenului de la Universitatea Binghamton.
Cu peste 30 de hectare de peisaj natural și peste 10.000 de specii de plante din întreaga lume, grădina oferă flori frumoase pe tot parcursul anului. Mulți dintre trandafirii cățărători au garduri formale și grădini închise cu pergole. Grădinile desert rose și Winter iris oferă flori uimitoare pe tot parcursul anului.
Această secțiune este dedicată faunei din Europa, America de Nord, Africa de Sud, Asia, Australia și Marea Mediterană, subliniind cele mai bune flori din diferitele lor climate. O colecție recunoscută la nivel național de narcise și crini poate fi văzută în două grădini, dintre care multe sunt rare sau amenințate cu dispariția la nivel mondial.
Printre plantele descoperite și descrise de botanistul George Englemann se numără cactuși neobișnuiți, suculente și plante erbacee. Printre plantele cele mai cunoscute iubitorilor de plante de interior se numără anthurium, care se găsește în toate grădinile botanice. Planta neobișnuită de Arthurium alb pur, Cu Frunze în formă de inimă și pădurea tropicală caracteristică roz, poate fi văzută pe cupola estică a portalului de intrare în sala de evenimente.
Florile sunt mici, bile galbene strălucitoare care nu se deschid, iar parfumul lor amintește de lamaie. Grădina Botanică găzduiește mii de flori și bulbi, inclusiv narcise.
De la sfârșitul iernii până la sfârșitul toamnei, Grădina Botanică din New York este plină de flori. Summitul de vară oferă o selecție largă de crini, cannas, arome și amarilide tropicale. Mai mult de 1.800 de soiuri de zi, reprezentând multe colecții diferite premiate de soiuri hibride sălbatice, istorice și Missouri, înfloresc din iunie până în iulie, multe înflorind până la sfârșitul toamnei.
În jurul plantării zilnice există colecții remarcabile de hamamelis și hamamelis. Această colecție de peste 60 de soiuri înflorește pe tot parcursul iernii și se extinde de-a lungul grădinii de zi cu zi de-a lungul drumurilor laterale.
Flori de pădure Hill are o colecție de gardenie evoluat, camelii și conifere care atrag un interes vizual în lunile de iarnă. Grădina prezintă specii înflorite, luminoase, colorate și ușor de întreținut, bulbi stratificați, arbuști și arbori pentru a maximiza interesul pe tot parcursul anului. Plantele anuale sunt încorporate în masele de plante pentru a spori culoarea zonei în timpul sezonului de vârf.
Grădina Botanică din Vallarta este considerată una dintre cele mai mari grădini din Mexic. Acesta include specii de flori din diferite părți ale țării, inclusiv cea mai vizitată colecție publică de orhidee din întreaga regiune.
Unele grădini botanice au fost înființate, cum ar fi prima grădină botanică din Oman, una dintre cele mai mari din lume. Când a fost finalizată, a găzduit prima pădure mare de nori și o seră imensă.
Grădina Botanică din SUA este implicată în lucrări de conservare legate de planta Aroid Amorphophallus titanum. Grădina Botanică din Grădina Botanică a grădinii NB-1 este dedicată colectării, cultivării, conservării și expunerii unei game largi de plante marcate cu numele lor botanice.
Prima grădină botanică din Statele Unite a fost Grădina Bartrams, care a fost înființată în Philadelphia în 1730 și Grădina Botanică Linnaean din Philadelphia în același an. Fondată în 1859 în St.Louis, Missouri, Grădina Botanică din Missouri este una dintre cele mai importante grădini din lume specializate în plante tropicale. Huntington este una dintre cele mai incredibile grădini botanice din SUA.
În regiunea Kirstenbosch, care se concentrează pe flora și fauna Sud-Africană, există peste 9.000 de specii de plante, iar dacă aveți noroc, puteți observa câteva păsări și fluturi frumoși care numesc această zonă casa lor. Dintre acestea, 6.200 sunt endemice și nicăieri altundeva în lume.
Calea sculpturii artei africane este un plus interesant pentru cele 9.000 de specii de plante din Kirstenbosch. O potecă lungă de 130 m permite o vedere a tuturor speciilor de plante cu perspective diferite.
Unele dintre plantele rare pe care le vedeți în grădina botanică locală sau în seră sunt destul de neobișnuite. Unii au nevoie de mult timp pentru a crește, în timp ce alții au atribute direct dintr-un film science fiction. Aici veți afla ce trebuie să știți despre cinci specii de plante rare și cum vă puteți baza pe a le vedea.
Duhoarea pe care o emite în timpul înfloririi este produsă ca parte a ciclului reproductiv al plantei, iar în sălbăticie atrage gândacii Carion care transportă polen de la alte cadavre la flori.
Două flori de cadavru de Amorphophallus titanum, o plantă cunoscută și sub numele de Titan Arum, au înflorit în Grădina Botanică din SUA în 2020. Grădina a fost închisă din cauza COVID-19, dar vizitatorii au putut urmări creșterea lor printr-o cameră video live de înaltă rezoluție. Planta este numită „floare de cadavru”, deoarece atunci când înflorește, emite o duhoare puternică similară cu cea a cărnii putrezite.
Mirosul puternic, similar cu cel al cărnii putrezite, și culoarea roșie profundă a cărnii deschise atrag insecte și polenizatori care se hrănesc cu animale moarte.