Grădina botanică din Londra este o grădină botanică din Londra, Anglia, care constă din 56 de acri de grădini cu o varietate extinsă de plante. Primul amplasament al grădinii a fost în South Kensington, dar a fost mutat în locația sa actuală la Highgate Hill, pe terenul donat de Contele de Derby.

Taxa de intrare pentru adulți este de 15,95 GBP și 8,50 GBP pentru copiii între 3-16 ani. De asemenea, are un magazin de grădină, un restaurant și o cafenea unde vă puteți bucura de prânz sau alte băuturi răcoritoare.

Grădina Botanică din Londra este o grădină de renume mondial, deschisă pentru caritate și accesibilă tuturor.

Una dintre cele mai vizitate grădini din lume, găzduiește peste 12.000 de plante de pe tot globul, cu o mare varietate de habitate și colecții botanice.

Mulți vin să exploreze frumoasele expoziții formale ale Grădinii și iazurile și pajiștile pitorești.

Explorează grădina botanică cu un bot!

Grădina Botanică din Londra este o destinație grozavă pentru a petrece o zi în oraș. Oferă o evadare din agitația Londrei. Te poți bucura de plantele exotice care cresc acolo în timp ce mergi printre ele. Plante din întreaga lume sunt reprezentate în această grădină frumoasă, din Asia până în Australia. Grădina Botanică din Londra a crescut de peste 200 de ani și atrage și astăzi vizitatori.

Grădina Botanică din Londra este un loc în care oamenii pot explora diversele plante și alte minuni botanice.

Această grădină este situată în centrul Londrei, chiar lângă Kew Gardens. Este format dintr-o serie de sere și grădini în aer liber și este deschis publicului pe tot parcursul anului.

Prima seră a fost deschisă în 1859 ca urmare a popularității sale ca spațiu expozițional pentru plante din întreaga lume. Astăzi, aceste sere acoperă o suprafață de 1 acru și conțin mai mult de 10.000 de plante din toată lumea.

London Botanical Garden sau Kew Gardens este o grădină botanică din sud-vestul Londrei care găzduiește cele mai mari și mai diverse colecții botanice și micologice din lume. Fondată în 1840, terenul său acoperă 121 de acri (49 de hectare).

Grădina Botanică din Londra este un centru de educație și cercetare a plantelor și a habitatelor acestora, cu multe activități pentru copii.

Grădina Botanică din Londra este situată în sud-estul Londrei, lângă râul Tamisa. Grădina a fost înființată în 1841 de Sir Joseph Hooker. Este una dintre cele mai magnifice grădini din Europa și are o reputație internațională pentru minunata sa colecție de plante.

Întins pe o suprafață de 55 de acri, include o grădină mare, victoriană, cu pereți, cu colecții de plante stabilite în grupuri naționale din întreaga lume, de la Alaska până la Patagonia. Există, de asemenea, colecții de trandafiri și plante erbacee, inclusiv multe vechi preferate englezești, cum ar fi lavandă și pelargonii parfumate.