Grădina botanică din Londra este o grădină botanică din Londra. Fondată în 1841, se întinde pe 33 de acri și conține peste 8.000 de specii de plante.

Grădinile botanice sunt locuri de expunere horticolă, educație și cercetare. Colecțiile vii sunt păstrate pentru distracția publicului, educație, conservare și cercetare.

Plantele sunt pe pământ de aproape 450 de milioane de ani! Ei au evoluat în formele care există astăzi prin selecția naturală. Cele mai timpurii dovezi ale vieții plantelor provin din părțile fosilizate ale plantelor găsite în perioada carboniferului, care a fost datată cu 300 de milioane de ani în urmă.

Grădinile Botanice Regale, cunoscute și sub numele de Grădinile Kew, sunt situate în Kew, în sud-vestul Londrei. Este una dintre cele mai faimoase grădini botanice din lume și găzduiește peste 30.000 de specii diferite de plante, cu aproximativ 250 de plante noi descoperite în fiecare an. Are peste 8.000 de tipuri diferite de plante în colecțiile sale vii în orice moment.

La fel ca în toate grădinile botanice, RBG găzduiește un herbar, care găzduiește exemplare de plante uscate care pot fi folosite în scopuri de cercetare. Biblioteca sa conține peste 1 milion de volume de cărți și reviste despre botanică și subiecte conexe.

RBG găzduiește, de asemenea, muzeul Grădinii Botanice Regale, care prezintă exponate live care explică modul în care plantele sunt cultivate și îngrijite în sere din întreaga lume.

Grădini botanice populare

London Botanical Garden este o grădină botanică populară din Londra. A fost fondată în 1829 și este una dintre cele mai vechi grădini botanice din lume. Este situat în vârful sudic al Regent’s Park, cu o graniță de-a lungul marginii de nord a Primrose Hill.

Secțiunile principale ale grădinii sunt:

– Casa Temperată – Casa Temperată conține plante din întreaga lume, inclusiv ferigi, nuferi, cactusi și multe varietăți de palmieri.

– Waterlily House – Waterlily House prezintă o mare varietate de nuferi de pe tot globul.

– Casă de palmieri – Construită în 1882, această seră are o suprafață de 2 hectare și oferă vizitatorilor vederi asupra

Grădinile botanice din Londra, faimoase în lume, sunt o grădină privată deschisă publicului. A fost fondată în 1837 și este una dintre cele mai populare grădini botanice din lume.

Grădinile botanice din Londra joacă un rol important în conservarea mediului. Au fost premiați pentru munca lor cu specii de plante pe cale de dispariție și pentru promovarea durabilității.

Pentru oamenii cărora le place grădinăritul, există o mulțime de oportunități de a obține experiență practică în grădinile botanice.

Londra este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Pentru a ține pasul cu această cerere, au multe grădini botanice care sunt deschise publicului.

Una dintre acestea este Grădina Botanică din Londra, care oferă vizitatorilor un loc unde să se odihnească și să se reînvie înainte de a-și continua vizitarea obiectivelor turistice sau ziua de cumpărături. Le permite oamenilor să se bucure de plante din toată lumea și există evenimente pentru oameni de toate vârstele.

Grădinile botanice sunt atracții publice pentru multe orașe din întreaga lume, deoarece oferă un spațiu pentru vizitatorii care au nevoie de timp departe de viața orașului sau doresc să facă niște cercetări asupra plantelor. Un exemplu este Grădina Botanică din Londra, care oferă vizitatorilor plante din întreaga lume, precum și evenimente destinate tuturor vârstelor.